Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#کلیه
#خرید و فروش
#کلیه
#کانادا

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

و وقت به خیر ، میشه نظرتون رو درباره کیفیت آب کلگری (nw) بگید؟ من سرچ کردم نوشته بود مشکلی نداره و میشه خورد ولی نمیدونم چرا طعم آب یکجور خاصی هست ضرری نداره مخصوصا برای کلیه ها یا بقیه قسمت های بدن؟ دیگه هم نظری دارید بفرمایید ممنون،
2021-10-11 20:04:00 #Canada پزشکی

و عرض ادب در آزمایش خون همسر بنده مقدار پارامتر BUN/Creatinine Ratio در قسمت CMP-COMPREHENSIVE METABOLIC PANEL مقدار 8 ذکر شده درحالی که محدوده نرمال بین 9 تا 23 عنوان شده است آیا این پارامتر ارتباط با بحث کلیه و کبد دارد؟ سپاسگزار میشم اگران راهنمایی کنن
2021-10-25 12:06:00 #Canada [همسر] پزشکی
#کلیه

و وقت به خیر ، میشه نظرتون رو درباره کیفیت آب کلگری (nw) بگید؟ من سرچ کردم نوشته بود مشکلی نداره و میشه خورد ولی نمیدونم چرا طعم آب یکجور خاصی هست ضرری نداره مخصوصا برای کلیه ها یا بقیه قسمت های بدن؟ دیگه هم نظری دارید بفرمایید ممنون،
2021-10-11 20:04:00 #Canada پزشکی

بر شما دکتر با وجدان خانمی هستم پنجاه و چهار ساله که بهتر است کلسیم مصرف کنم چه نوع مکمل کلسیمی توصیه میکنید تا در کلیه ها رسوب ندهد؟ ممنون همچنین قرص مکمل ویتامین چی مصرف کنم بهتر است ؟
2021-11-18 22:47:00 #Canada [سال] پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

ان ایا این گروه فقط برای سوالاتی درباره کووید هست ؟؟ من با گذاشتن عکس به نسخه میخوام از وجود دو دارو در کانادا مطلع بشم ؟ امکان داره عکس رو بگذارم ؟
2021-08-30 08:33:00 #Montreal [کانادا] پزشکی

سلام دوستان من یه سوال داشتم از خدمتتون من از صبح چشمم درد میکنه و الان دیدم که پلکم جوش زده شما پیشنهادی برای تسکین دردش دارید؟
2021-01-19 15:06:11 #Montreal پزشکی[سرما خوردگی] پزشکی

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal

من شهر شربروک زندگی میکنم و یکی از گوشهام دچار مشکل شده و کلا شنوایشو از دست دادم نیاز به یک جراح متخصص گوش دارم آیا کسی جراح گوش در مونترال میشناسه؟
2021-09-12 07:56:00 #Montreal

میخاستم بپرسم کسی ک تو ایران گارداسیل 4 رو کامل زده تو کانادا هم میتونه گارداسیل 9 رو بزنه، سن 40 سال
2021-10-20 17:02:00 #Montreal